Spectacol de teatru „Moș Crăciun” cu Trupa de teatru NOI ȘI… ATÂT în 14 decembrie

Spectacol de teatru „Moș Crăciun” cu Trupa de teatru NOI ȘI… ATÂT în 14 decembrie

Trupa de Teatru ’’Noi și…Atât’’ în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta organizează spectacolul de teatru intitulat „Moș Crăciun”, o adaptare după piesa cu același nume, de Barbu Ștefănescu Delavrancea.
Spectacolul este dedicat atât copiilor, cât și adulților.
INTRAREA ESTE LIBERĂ!
În ajunul Crăciunului, pe un ger de crăpau pietrele și-ți scrâșneau dinții în gură, o femeie sărmană vrea să meargă până la morar, pentru a-i cere un ciur de mălai sau poate puțină făină pentru cozonaci. Părintele din sat, împreună cu morarul și pescarul, se duc la cârciuma din sat să se plângă negustorului, ‘’ că din cauza gerului,’’ părintele nu mai poate umbla cu icoana pe la oamenii prin sat și rămâne fără colaci’’, morarul ’’pe frigul ăsta cine se mai încumetă să vină cu sacii la moară’’ și pescarul ’’care n-a prins nici un pește’’.
Aceștia aud de la un băiețaș că în inima pădurii a sosit Moș Crăciun și se pornesc spre pădure ’’să-i ceară socoteală lui Moș Crăciun’’.
Pentru că femeia nu primise ajutor de la negustor și nici de la morar, decide să pornească după vecinii ei care merg în căutarea lui Moș Crăciun.
Protagonistul spectacolului este însuși Moș Crăciun, care vine în fiecare an, să aducă câte o răsplată celor bogați lăcomiți și celor săraci lipiți.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.