Spectacol de teatru ,,O FEMEIE ÎMPĂRȚITĂ LA 2” în 28 noiembrie

Spectacol de teatru ,,O FEMEIE ÎMPĂRȚITĂ LA 2” în 28 noiembrie

Rotari Entertainment organizează spectacolul de teatru ,O FEMEIE ÎMPĂRȚITĂ LA 2”  în 28 noiembrie, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

Ce faci când femeia pe care o iubești este atât de atrăgătoare încât cel mai bun prieten al tău este absolut fermecat de ea? Dar ce faci când afli ca femeia asta îl iubește și pe el… și pe tine???

Cum să împaci și prietenul și iubita?

Veți descoperi soluția ideală în comedia “O FEMEIE ÎMPĂRȚITĂ LA 2”  împreună cu Ana Odagiu, Silviu Mircescu și Sergiu Costache. Regia: Lucian Ionescu și Ana Odagiu.

Încurcate sunt căile amorului…
Ea, tânără, frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul, iubit de casă, iar pe celălalt, pentru când nu este primul acasă. Nici nu mai contează că cei doi sunt cei mai buni prieteni. Totuși, amantul are remușcări, iar până la șantaj, este doar un pas. Oare va reuși Mora să iasă basma curată din încurcătura amoroasă? Ce se va alege de iubitul ei cel blând și îndrăgostit orbește?

Bilete online și la casieria Centrului Cultural Reduta:

https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-o-femeie-impartita-la-2-79090

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.