Spectacol de teatru O NOAPTE FURTUNOASĂ în 28 martie

Spectacol de teatru O NOAPTE FURTUNOASĂ în 28 martie

Compania de teatru CONCORDIA prezintă spectacolul de teatru O NOAPTE FURTUNOASĂ în data de 28 martie la Centrul Cultural Reduta.
La cererea publicului vor fi două reprezentații la orele: 17.00 și 19.30.
Mai sunt puse în vânzare bilete online pentru spectacolul de teatru programat pentru ora 17.00: https://spectacolebrasov.ro/o-noapte-furtunoasa-4/

Regizorul Alexandru Nagy mărturisește:

,,Cu O NOAPTE FURTUNOASĂ pot să spun că închid un cerc sau un ciclu al titlurilor ,,porte-bonheur”, pentru că în 2003 cu ocazia Anului Caragiale am realizat prima montare și debutul meu în teatrul de amatori, la vârsta de 13 ani, regizându-i pe colegii mei de clasă și interpretându-l pe Jupân Dumitrache.

La 19 ani distanță, această montare inspirată de atmosfera ,,Peaky Blinders” aduce în fața publicului unii dintre cei mai iubiți artiști și se dorește a fi o punte între generații.

Demistificată și interpretată într-o cheie modernă, la granița dintre teatru și film, dar păstrând intact textul lui Nenea Iancu, această variantă ne permite să intrăm adânc în ițele amoroase încâlcite din spatele poveștii pe care o știm cu toții. Dar cât de bine o știm?

Cât de sigur Jupân Dumitrache este orbit de gelozie. Ce legături mai există între Nenea Nae și Veta?

Răspunsurile le veți descoperi numai abandonându-vă complet în această propunere, petrecând cu noi o noapte într-adevăr furtunoasă în care sigur, totul se termină cu bine. A fost o reală plăcere revizitarea acestei capodopere în compania atât de selectă a actorilor totali ce întrupează persoanele lui Caragiale.

 Distribuția:
Jupan Dumitrache – Aurelian Temișan
Nae Ipingescu – Ovidiu Cuncea
Chirian – Adrian Nartea
Rica Venturiano – Cosmin Vijeu
Spiridon – Radu Stefan Bănică
Veta – Monica Davidescu
Zita – Monica Odagiu
Regia: Alexandru Nagy

Scenografia: Gabi Albu

Costumele: Elida Toma

Foto: Horia Stan
Light design: Alin Popa
Sound design : Dani Ionescu
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.