Spectacol de teatru pentru copii: Peștișorul de aur în 10 mai

Spectacol de teatru pentru copii: Peștișorul de aur în 10 mai

YuppiE Art prezintă spectacolul de teatru pentru copii: PEȘTIȘORUL DE AUR în data de 10 mai, de la ora 10.00 la Centrul Cultural Reduta. Spectacol live de teatru pentru copii – adaptare după povestea cu acelaşi titlu. Recomandat copiilor peste 3 ani.

Regia şi scenariul: Adriana Mircea
Distribuția: Adriana Mircea, Alexandra Giurca, Laurian Manta

Sinposis:
,,Odată, demult, un pescar bătrân prinse un peștisor auriu cu glas omenesc. In schimbul eliberării, acesta îi promite pescarului că îi va îndeplini trei dorințe, iar bătrânul primește acest târg.
Ce va face pescarul, ce dorințe îi va cere peștișorului să îi îndeplinească și cum va reuși să iasă din situațiile pe cât de comice, pe atât de jenante în care îl pune baba sa … rămâne de văzut.
Deși spectacolul, prin interpretarea actorilor, decoruri, lumini și efecte speciale, peripețiile prin care trec personajele și interacțiunea cu publicul, ne conduce în lumea mirifică a poveștilor, a muzicii și a dansului, totuși, mesajul transmis este extrem de important atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari: Ai grijă! Ceea ce îți dorești ar putea deveni realitate...”

Bilet: 10 lei. 10% reducere la peste 10 bilete achiziționate.

Biletele se pot achiziționa de la casieria Centrului Cultural Reduta, de luni- vineri între orele 10.00-18.00.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.