Spectacol de teatru UN BĂRBAT ȘI MAI MULTE FEMEI în 26 martie

Spectacol de teatru UN BĂRBAT ȘI MAI MULTE FEMEI în 26 martie

Teatrul de Artă București prezintă comedia explozivă: UN BĂRBAT ȘI MAI MULTE FEMEI de Leonid Zorin cu Paula Chirilă și George Constantinescu, în regia lui Bogdan Hușanu în data de 26 martie, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta. ️

Într-o societate în care bărbații încă se mai întreabă ce-și doresc femeile, Teatrul de Artă București a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbătoare a femeii.

Garunski, personajul masculin, cunoaşte de-a lungul spectacolului femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică. Şi, pentru că femeia are cheia decăderii şi înălţării unui bărbat, Garunski se lasă purtat în acest montagne-russe al stărilor, preluând controlul sau lăsându-se controlat de entitatea cel mai greu de înţeles şi definit: FEMEIA.

,,Paula Chirilă și George Constantinescu sunt senzaționali, ca să nu mai spun că Paula Chirilă interpretează superb, într-o oră și jumătate, cel puțin șapte roluri de femei.” (Roxana Farca, Lumea Mare)

O producție a Teatrului de Artă București.

***Premiul pentru cea mai bună actriță – Paula Chirilă și
***Premiul pentru cel mai bun spectacol, la Comic 7B – Festival
Internațional de Teatru Independent de Comedie

Bilete online:
IaBilet:
mySTAGE:

Femeile, în spectacol, sunt interpretate de Paula Chirilă, actriță de teatru și film, cunoscută publicului atât de pe scenă, din spectacole precum Dragoste în patru tablouri, la Teatrul Nottara, Romeo și Julieta, Old Love, la Teatrul Alexandru Davila, cât și din producții TV precum Divertis, Te cunosc de undeva, Mireasă pentru fiul meu etc. Paula Chirilă a obținut Premiul pentru Cea mai bună actriță, la Comic 7B, Festival de Comedie (2018), pentru rolul din spectacolul Un bărbat și mai multe femei și Premiul pentru Cea mai bună actriță de comedie, la

Festivalul Internațional de Teatru și Film Hyperion, pentru rolul din scurtmetrajul Nunta.

Bărbatul este brașoveanul George Constantinescu, tânărul fondator și director al Teatrului de Artă București, actor cu peste 25 de roluri în teatru și 10 roluri în film, câștigător a nu mai puțin de trei premii pentru Cel mai bun actor, la festivaluri naționale de teatru, între care unul pentru Cel mai bun actor, la Comic 7B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie. În film, cele mai recente producții în care poate fi văzut sunt Dezertorul și Apostolul Bologa la TVR, și comedia 6,9 grade pe scara Richter, a regizorului Nae Caranfil.

În prezent, filmează pentru o nouă producție a lui Daniel Sandu, regizorul filmului Un pas în urma serafimilor.

Spectacolul „Un bărbat și mai multe femei” a fost invitat și s-a jucat la Köln – Germania, cu sprijinul Centrului Cultural Român Köln, Pitești,Lugoj, Satu Mare, iar turneul aniversar din acest an cuprinde orașele:Brașov, Bârlad, Piatra Neamț, Focșani, Bacău și Suceava.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.