Spectacol de teatru UN CUPLU CIUDAT în 19 aprilie

Spectacol de teatru UN CUPLU CIUDAT în 19 aprilie

Vă invităm la Spectacolul de teatru UN CUPLU CIUDAT în data de 19 aprilie 2024, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

Sinopsis:

În inima tumultului din New York, două prietene cu personalități opuse ca ziua și noaptea, decid să împartă un apartament. Una e maestră la poker și face dezordine ca și cum ar fi un sport național, cealaltă e obsedată de curățenie și pune aspiratorul pe un piedestal.

Când cele două personalități incompatibile se trezesc să trăiască sub același acoperiș, apartamentul lor devine o scenă pentru conflicte amuzante.

,,Un Cuplu Ciudat” aduce în scenă o comedie explozivă, cu momente de curățenie perfectă și petreceri haotice. Cu prieteni bizar de neobișnuiți și replici comice, veți avea parte de hohote de râs!

Distributia: Ana Odagiu, Nadiana Salagean, Monica Odagiu, Doina Teodoru, Silviu Biris si Sergiu Costache
Regia: Conrad Mericoffer
Credit Foto: Serban Mestecaneanu
Decor: Doru Badiu

Bilete online: https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/5562/un-cuplu-ciudat-brasov-centrul-cultural-reduta-brasov-19-aprilie-2024

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.