Spectacol muzical DRAGOSTE ȘI ZÂMBETE în 5 aprilie

Spectacol muzical DRAGOSTE ȘI ZÂMBETE în 5 aprilie

Pasionații de seri de folk sunt invitați la Spectacolul muzical DRAGOSTE ȘI ZÂMBETE la Centrul Cultural Reduta în 5 aprilie, de la ora 19.00.

Îndrăgiții artiști din Codlea, Corina și George Nica, alături de Dana Florian, cantautoare din București, vor cânta ritmurile primăverii, dragostei și veseliei!

Corina și George Nica, el – lutier și chitarist pătimaș, ea – îndrăgostită de muzică și poezie, cântă împreună din liceu. Au creat împreună frumoase melodii de dragoste, un Cenaclu Literar Muzical ,,Dincolo de cuvinte”, patru cărți de poezie și un album folk numit ,,Declarație de dragoste”.

Dana Florian ne îndeamnă, prin cântecele și poveștile ei, să fim noi, mereu altfel, mai buni! Pentru că muzica sa este proaspătă și surprinde de fiecare dată, de la versurile profunde sau nostime, interpretarea unică și până la variația melodică cu influențe de jazz, blues sau pop. Cu două albume la activ, Dana este o prezență tonică și îndrăgită pe scenele folkului românesc și nu numai.

Bilete online: https://m.iabilet.ro/bilete-brasov-dragoste-si-zambete-96509/

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.