Spectacol pentru copii ALADIN ȘI LAMPA JUCĂUȘĂ în 15 octombrie

Spectacol pentru copii ALADIN ȘI LAMPA JUCĂUȘĂ în 15 octombrie

Centrul Cultural Reduta va găzdui spectacolul pentru copii ,,ALADIN ȘI LAMPA JUCĂUȘĂ”  în 15 octombrie, de la ora 11.00.

A fost o dată ca niciodată, în deșertul Arabiei, un regat. Acolo trăia un croitor sărac care avea un fiu pe nume Aladin. Acestuia îi plăcea să se joace toată ziua în piața din oraș, cu Abu, maimuțica lui.

„Aladin și lampa jucăușă” este un spectacol muzical cu păpuși inspirat și adaptat din cartea „O mie și una de nopți” acțiunea centrându-se pe un tânăr sărac din regatul Agrabah care este solicitat de Vizirul Sultanului, mare vrăjitor, pentru găsirea unei lămpi vechi ascunsă într-o peșteră împreună cu diverse comori.

Aladin este un personaj vesel care trece prin multe aventuri și peripeții! Terifiantul vrăjitor Jafar îl păcălește pe Aladin pentru a obține lampa fermecată.

Atmosfera spectacolului este conturată de universul basmului arăbesc (bazarul, palatul Sultanului, grota lui Aladin), acesta susține situațiile dar și emoțiile transpuse pe scenă, ce construiesc împreună o lume minunată, a bucuriei.

Durata spectacolului: 50 minute

Scenariul: Arsenie Carmen Sabina

Regia : Sabina Arsenie

Muzica: Gabriel Arsenie

Producător: Golden Party

Teatrul de păpuși FUNtasticii

Spectacol pentru audiență +3

Data: duminica 15.10.2023 ora 11:00

Biletele se găsesc online pe  Eventbook.ro, goldenparty.ro si  zilnic  la Casieria Reduta sau înainte de eveniment în funcție de disponibilitate.

Preț  bilete de la 40 lei/copil sau adult

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.