Spectacol pentru copii MARILI CÂNTĂ! în 2 aprilie

Spectacol pentru copii MARILI CÂNTĂ! în 2 aprilie

Copiii sunt așteptați în 2 aprilie 2023, de la ora 11.00 la cel mai nou spectacol pentru copii al Trupei MARILI: ,,MARILI cântă!”

Cu o poveste originală, haioasă, plină de peripeții, Profa De Distracție, Lușa, Fundița, Patita, Dodoroni și Marilu, îi invită pe copii și pe părinți să se distreze, iar pentru o oră să danseze și să cânte alături de ei.

După ce primesc o invitație de a se înscrie la un concurs de talente, membrii trupei pornesc în călătoria de a căuta adevăratele ingrediente de care au nevoie pentru a ajunge câștigători.

Ei descoperă, în peripețiile lor, că de fapt au tot ce le trebuie, „CREATIVITATE”, „ÎNCREDERE”, „CURAJ”, „SPIRIT DE AVENTURĂ”, „NĂZDRĂVĂNIE” și „IUBIRE”.

,,MARILI cântă!” este unul dintre cele mai interactive spectacole pentru copii, în care muzica, dansul, poveștile, personajele și jocurile se îmbină perfect.

Melodii precum „DANSUL PRIETENIEI”, „NE ÎNVÂRTIM”, „DISTRACȚIE”, „CIOCOLATA”, „1,2,3”, „LIMBO”, dar și cele mai noi melodii ale trupei, pot fi descoperite la Centrul Cultural Reduta în 2 aprilie 2023, de la ora 11.00.

De departe, cel mai important moment, va fi cel al lansării imnului trupei MARILI.

Oferă-i în dar biletele copilului tău, iar ție, oferă-ți în dar, clipe alături de el.

Bilete online: https://m.iabilet.ro/bilete-brasov-marili-canta-83371/

Sigur cunoști „Dansul Prieteniei” .

Ascultă AICI.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.