Spectacol pentru copii MAȘA ȘI URSUL în 19 februarie

Spectacol pentru copii MAȘA ȘI URSUL în 19 februarie

Golden Party în colaborare cu Teatrul pentru copii Piciul Julien  din Chișinău vă invită și vă așteaptă la o călătorie plină de peripeții și aventuri. Oarecum o continuare a povestirii clasice rusești despre Mașa și Ursul.

În dimineața în care domnița Mașa împlinește zece ani, aceasta merge în pădure, să strângă flori, dar și fructe de pădure, pentru tortul de aniversare. La plecare, ea este avertizată de către bunicuța să nu se îndepărteze de cărare, pentru că prin pădure umblă o băbuță răutăcioasă care face tot felul de vrăji necurate. Fata pleacă în pădure, se rătăcește și e cât pe ce să dea ochii cu băbuța care până la urmă își arată adevăratele intenții rele.

Noroc cu vechiul ei prieten Ursul care o protejează și o lasă să stea la el în bîrlog, în timp ce acesta se duce după obraznica băbuță. Oare vor reuși împreună cei doi prieteni să iasă învingători din această încercare?

Veți afla cu siguranță urmărind acest spectacol.

Copiii vor învăța să fie prietenoși, harnici, ascultători și foarte atenți cu oamenii pe care nu-i cunosc. Prietenia dintre ursul Mișa și Mașa stă la baza acestei întâmplări plină de surprize magice.

Muzica semnată de compozitorul Ilie Văluță se contopește armonios cu istorioara inventată de către actorul, regizorul și scenaristul Ion Ambrosi și devine o poveste plăcută pentru toate vârstele.

Distribuţia: Maria Tuchiluș-Turculeț, Cecilia Bod, Ion Ambrosi, Ion Turculet.

Spectacol pentru audiență copii +2 ani

Data: Duminica 19 februarie ora 11:00 si 16:00

Bilete online: https://eventbook.ro/theater/bilete-masa-si-ursul-brasov sau la sala în ziua spectacolului, în funcție de disponibilitate.

Preț bilet : de la 30 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar copii de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Atenție se fotografiază!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.