Spectacol rock DIRTY SHIRT – Freak Show 10 Years Anniversary în 25 februarie

Spectacol rock DIRTY SHIRT – Freak Show 10 Years Anniversary în 25 februarie

Cu ocazia aniversării a 10 ani de la apariția albumului Freak Show, DIRTY SHIRT va susține un concert cu un playlist special, ce va conține majoritatea pieselor de pe acest album în data de 25 februarie, de la ora 20.00 la Centrul Cultural Reduta.

Astfel, pe lângă hiturile Bad Apples, Săracă Inima Me sau Rocks Off, fanii trupei maramureșene vor avea ocazia să revadă live piese pe care Dirty Shirt le-a cântat foarte rar (sau chiar deloc) în ultimii ani: Ride, Freak Show, Away, Trust Me.

Fiind vorba de un eveniment special, formația va performa în formulă extinsă și va pregăti un show de două ore, din două părți: un prim set Freak Show – Dirtylicious, urmat de un set cu piese de pe ultimele două albume (Letchology și Get Your Dose Now).

Biletele se pot achizitiona online: https://www.ambilet.ro/tc-events/dirty-shirt-freak-show-25-02-2023/

DIRTY SHIRT e o formație rock înființată în 1995 în orășelul Seini (Maramureș). Trupa este considerată una din cele mai originale apariții pe scena rock din România, combinând stiluri din orizonturi muzicale foarte diferite: pe o bază Metal-Industrial-Hardcore se adaugă elemente preluate din folclorul românesc, funk, electro, progressive, muzică clasică.

De asemenea, versurile formației sunt in diverse limbi: engleză, română, franceză, sârbă și maghiară.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.