Spectacol teatru ,,DURATA MEDIE DE VIAȚĂ A MAȘINILOR DE SPĂLAT’’ în 14 iulie

Spectacol teatru ,,DURATA MEDIE DE VIAȚĂ A MAȘINILOR DE SPĂLAT’’ în 14 iulie

Asociația Transilvania Arts & Events în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta, oferă publicului un spectacol de teatru după comedia ”Durata medie de viață a mașinilor de spălat”, scrisă de autoarea brașoveană Elise Wilk în data de 14 iulie, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

Textul în trei personaje prezintă viața unei familii obișnuite dintr-un oraș de provincie, unde cu câțiva ani în urmă, închiderea singurei fabrici a trimis în șomaj mii de oameni.

Elise Wilk este una dintre cele mai apreciate autoare dramatice din România și din lume, a cărei valoare nu încetează să crească, iar aceasta este prima producție în județul Brașov a unui spectacol pe un text scris de ea și cu o echipă majoritar formată din artiști brașoveni : regizoare, actori, autoare, sound-designer.

Mama, tatăl (în jur de 50 de ani) și fiica lor (în jur de 30 de ani) locuiesc împreună în același apartament, constrânși de lipsurile materiale. Deși scris într-o notă comică pronunțată, textul face un portret foarte precis al neîmplinirii interioare pentru fiecare personaj.

Chiar și înainte de apariția și universalizarea rețelelor sociale, oamenii au fost mereu înclinați către a face comparații între propria persoană și ceilalți, sau între membrii familiei și cunoscuți.

Mereu pare că viața celuilalt e mai bună – o sursă permanentă de frustrare, o cale sigură către nemulțumire constantă și nefericire.

Cele trei personaje caută mereu diferite scăpări din realitatea pe care o trăiesc, fie visând la iubiri imposibile, fie prin cumpărarea compulsivă de produse ce promit schimbări miraculoase, ori prin planificarea în secret a unei fugi salvatoare în străinătate.

Regia: Lorena Zăbrăuțanu

Autor: Elise Wilk

Cu: Gabriel Spahiu, Lelia Ciobotariu, Mihaela Alexandru

Scenografie: Maria Nicola

Sound Design: George Pandrea

Organizator: Asociația Transilvania Arts & Events

Biletele sunt disponibile prin rețeaua iabilet.ro și la casieria Centrului Cultural Reduta. https://www.iabilet.ro/bilete-barsov-durata-medie-de-viata-a-masinilor-de-spalat-76930

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.