Spectacol TEATRU – FILM: COMPLET NECUNOSCUȚI în 24 septembrie

Spectacol TEATRU – FILM: COMPLET NECUNOSCUȚI în 24 septembrie

În cadrul ,,Serilor Filmului Românesc la Centrul Cultural Reduta” organizate în perioada 24-26 septembrie 2021 vor avea loc proiecții de filme și sesiuni Q&A cu invitații.

Spectacolul de TEATRU – FILM ,,COMPLET NECUNOSCUȚI’‘, în regia lui Octavian Strunilă va fi prezentat în Sala Reduta în data de 24 septembrie, de la ora 19.00.

Sinopsis:

Într-o seară, la un pahar de vin, 7 prieteni (soț-soție, iubiți, amici), intră într-un joc periculos: pun telefoanele pe masă și cad de acord ca tot ce primesc în acea seară, apeluri, mesaje, wapp, mailuri… să răspundă pe speaker sau să citească cu voce tare. De aici… totul o ia razna.
Octavian Strunilă: „Voi conduce personal o caravană care va duce acest spectacol în fiecare colțișor din această țară! Acest spectacol merită văzut! Este combinația perfectă între o comedie inteligentă și sobrietatea unei teme care ne preocupă pe toți în pragul maturității: lupta pentru a atinge fericirea, pentru a ne găsi echilibrul, pentru a supraviețui în cuplu! Oamenii trebuie sa vadă acest spectacol! Acest film care este cu adevărat un film pentru publicul larg! Un film la care, în sfârșit, veți râde! Veți râde sănătos, veți râde românește și inteligent! Într-o singură seară veți trăi doua experiențe senzoriale diferite: teatru și film!”
În spectacolul de teatru vor urca pe scenă: Anca Dumitra, Leonid Doni, Alexandru Conovaru și Octavian Strunilă!

Distribuția filmului:
Anca Dumitra, Leonid Doni, Andreea Grămoșteanu, Ada Galeș, Alex Conovaru, Adrian Ștefan, Gabriel Răuță și Octavian Strunilă.

Bilete online:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.