În prag de sărbători, sunteți invitați să faceți parte dintr-o lume magică cu fetițe și băieți, regine, iepuri, bursuci și pălărieri simpatici. Cu bucurie vă anunțăm că împreună cu mentorul lor, Lajos Kristof, trupa de teatru AMIAS a pus la cale o nouă călătorie în universul emoțiilor profunde.

“ Este o bucurie pentru noi să începem sărbătorile împreună, aici la Brașov. Spectacolul – Alice în țara Crăciunului – este cadoul nostrum, cadoul AMIAS pentru toti copiii din zonă. Veți râde cu poftă, iar bucuria  pe care piticii mei o trăiesc pe scenă este recompensa pentru ultimele luni în care s-au pregătit intens. Abia așteptăm să vă cunoaștem! Să fie magie! “,  Lajos Kristof, fondator AMIAS.

Pe scena Centrului Cultural “Reduta” vor urca  21 de copii, cu abilitati inalte, intre 5-12 ani. Aici, în lumea personajelor de teatru, copiii uită de neajunsuri și învață cât de frumoasă este lecția Generozității. Să joci pentru copii, copil fiind!

 “O seară magică dăruită de niște copii care au asupra lor aură de magicieni. Sunt 21 de copii foarte dotati, copii cu abilități înalte, copii care fac parte din AMIAS Small School. Sub sloganul nostru ~Reduta pentru toți~, suntem onorați, ca după ce piesa Alice în țara Crăciunului“ a fost prezentată pe scena Operei Naționale București, să fim și noi gazde pentru această frumoasă piesă și această frumoasă poveste!”, Adrian Vălușescu, director Centrul Cultural „Reduta”.