Spectacolul „Comic Mime Show cu actorul mim George Ciolpan în 26 aprilie

Spectacolul „Comic Mime Show cu actorul mim George Ciolpan în 26 aprilie

George Ciolpan, actor-mim de talie internațională vă invită la COMIC MIME SHOW, un spectacol de pantomimă excepțional în data de 26 aprilie 2023, de la ora 18.30 la Centrul Cultural Reduta.

Limbajul gestual al actorului mim  și expresivitatea corporală vor stârni umorul spectatorilor atrăgând ropote de aplauze.

Este un spectacol cu multă mișcare, pantomimă, excentrică, umor verbal și nonverbal, interactiv (în care participă, în multe momente și spectatorul  învățând elemente de pantomimă comică și distrândune împreună), plin de voie bună și surprize.

Bilete online pe spectacolebrasov.ro și la casieria Centrului Cultural Reduta: https://spectacolebrasov.ro/comic-mime-show/

Preț bilet: 40 lei

Preț bilet redus (elevi, studenți, pensionari): 20 lei

George Ciolpan s-a născut în Basarabia, dar actualmente locuieşte la Braşov. În copilărie, s-a antrenat, timp de zece ani, ca acrobat într-o şcoală specializată din Rusia, după care a urmat actoria la Universitatea de Arte din Chişinău. Şi-a definitivat studiile la Universitatea din Sankt Petersburg şi s-a perfecţionat la Mime Body School of Drama din Paris.

Combinând marea şcoală de teatru rusă cu stilul francez de pantomimă, George Ciolpan a reuşit să ducă arta pantomimei într-o nouă şi originală direcţie, dovedindu-se un actor-mim unic la noi în ţară. A susţinut numeroase turnee în numeroase țări din Europa, SUA, Islanda, Beijing, Macau, Mongolia, Mozambique. 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.