Spectacolul de teatru ALMOST, MAINE de John Cariani în 19 mai

Spectacolul de teatru ALMOST, MAINE de John Cariani în 19 mai

Școala de Teatru Qfeel vă invităm la spectacolul de teatru ALMOST, MAINE de John Cariani în 19 mai 2024, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

Bilete online: https://www.ambilet.ro/tc-events/almost-maine-qfeel-bv-19-05-24/

O femeie își poartă inima în pungă. Un cuplu își ține dragostea ce și-au oferit-o unul altuia în saci mari și roșii. Un bărbat nu poate simți durerea însă își găsește în iubire leac. 
Aceste experiențe jucăușe și suprarealiste sunt la ordinea zilei în lumea lui John Cariani, Almost, Maine. Unde într-una dintre nopțile friguroase de iarnă, cetățenii din Almost – un loc nu suficient de organizat pentru a forma un oraș dar nici suficient de nepopulat pentru a putea fi considerat sălbăticie – își trăiesc viața plină de emoții și trăiri revelatoare. Aici, relațiile încep, se încheie sau se metamorfozează irevocabil.

Străinii devin prieteni, prietenii devin iubiți iar iubiții se transformă în străini.
Animată de energia mistică a aurorei boreale și populată cu personaje pline de haz, naiv de sincere dar și empatice, Almost, Maine este o serie de povestioare despre dragoste, în general, fiecare având ca protagoniști câte un cuplu deosebit și fermecător.

Actorii sunt cursanți ai Școlii de Teatru Qfeel. Adulți care s-au implicat extraordinar de tare. Emoțiile vor fi sincere, autentice și vor adăuga un plus de valoare pentru întregul proiect.

Almost, Maine de John Cariani

Regia: Gabriel Costea

Distribuție:
Ginette – Oana Panait
Pete – Sorin Sinculei
East – Mihnea Iacob
Glory – Denisia Pleșcău
Jimmy – Mihnea Iacob
Sandrine – Oana Panait
Ospatarița – Denisa Pricopi
Marvalyn – Silvia Chiojdoiu
Steve – Sorin Sinculei
Gayle – Denisa Pricopi
Lendall – Adrian Trăsnea
Chad – Adrian Trăsnea
Randy – Bogdan Bălășcău
Rhonda – Alina Vișan
Dave – Bogdan Bălășcău

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.