TURNEU: Spectacolul ,,Minus World” în 29 octombrie

TURNEU: Spectacolul ,,Minus World” în 29 octombrie

Colectivul Șandri – La Artistic Ground în coproducție cu Asociația Delazero în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta vă invită la Spectacolul MINUS WORLD în 29 octombrie, de la ora 18.30.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

MINUS WORLD e o simulare a lumii.

O realitate alternativă care se construiește nivel cu nivel, ca un joc video, cu momente în care publicul devine jucător și poate lua decizii. Un spectacol de teatru despre maturizare și criză climatică, inegalitate socială și prietenie.

Doi copii se întâlnesc în pădure și se împrietenesc pe viață. De la un nivel la altul, vom urmări evoluția lor, având ca fundal evoluția încălzirii globale. Dar cât de mult poate supraviețui legătura dintre doi oameni într-o lume din ce în ce mai bolnavă? În momentul în care aerul de respirat devine imposibil de procurat, fiecare trebuie să facă o alegere.

Față în față cu problemele acute ale lumii, câtă putere stă, de fapt, în mâinile individului?
Press here to start. Try again. Try better. Try harder. Be better. Try again. Game over. Welcome to Minus World!

Cu: Diana Dragu, Dorian Leonte, Ileana Ursu
Regie și scenariu: Alina Pietrăreanu
Coregrafie: Camelia Neagoe
Asistență: George Ciucă
Compoziție muzicală: Alexandru Suciu
Consultanță artistică: Vlad Stoenescu
Video mapping: Andrei Păun
Grafică video mapping: Dani Crudu
Light design: Vlad Lăzărescu
Afiș: Vladimir Boca

Mulțumiri speciale: Daniel Radu

Parteneri: /SAC Malmaison, unteatru, Teatrelli, Auăleu Teatru, Centrul Cultural Reduta, Teatrul Municipal Ariel, Agent Green, Asociația Șangri-La Artistic Ground, Asociația Delazero.

,,Minus World” este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.