Spectacolul pentru copii ,,CAPRA CU TREI IEZI” susținut de TEATRUL GULLIVER GALAȚI în 31 mai

Spectacolul pentru copii ,,CAPRA CU TREI IEZI” susținut de TEATRUL GULLIVER GALAȚI în 31 mai

Teatrul Arlechino Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta vă invită la Spectacolul pentru copii ,,CAPRA CU TREI IEZI” – TEATRUL GULLIVER GALAȚI în cadrul Festivalului ,,ARLECHINO –CARAVANA POVEŞTILOR”, în data de 31 mai, de la ora 10.00.

Bilete online: https://eventbook.ro/theater/bilete-capra-cu-trei-iezi-galati-arlechino

,,CAPRA CU TREI IEZI” – TEATRUL GULLIVER GALAȚI

Regia colectivă
Dramatizare: Miruna Dobrotă
Scenografia: Vlad Tănase
Muzica: Cosmin Comșa și Andrei Midișan
Durata spectacolului: 40 minute
Public țintă: 7+

SINOPSIS: În ritmuri muzicale, cu preaplin de voie bună, dinamism, scene surprinzătoare și turnuri neașteptate ale poveștii, spectacolul ,,Capra cu trei iezi” de la Teatrul pentru Copii și Tineret ,,Gulliver” învăluie cunoscuta poveste a lui Creangă într-un aer contemporan și antrenant, susținut de diferitele stiluri muzicale ce aduc în fața publicului toate culorile curcubeului.

Muzica live dă tonul unei povești despre și pentru familie, iar personajele capătă contur pe ritmuri voioase și zâmbărețe, oferind, deopotrivă, gânduri și teme de reflecție din realitatea fiecăruia. Astfel, binecunoscuta poveste este expusă, printr-o efervescență scenică aparte, dintr-o nou perspectivă, mai aproape de spectator. Cântecelele pline de ritm și energie, potențate din instrumente live, la vedere, integrează în mod inspirat și inedit componenta sonoră în universul unic al spectacolului, la care contribuie, deopotrivă, elementele de scenografie cu o pronunțată tentă hippie, realizate de Vlad Tănase. „Capra cu trei iezi” de la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” Galati este un inedit spectacol-concert ce explorează universul poveștii – și al naturii umane – uneori mai puțin colorat și privit fară filtre de polarizare.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.