Spectacolul pentru copii „PĂCALĂ” susținut de TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET „ARIEL” TÂRGU-MUREȘ în 4 iunie

Spectacolul pentru copii „PĂCALĂ” susținut de TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET „ARIEL” TÂRGU-MUREȘ în 4 iunie

Teatrul Arlechino Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta vă invită la Spectacolul pentru copii „PĂCALĂ” susținut de TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET „ARIEL” TÂRGU-MUREȘ  în cadrul Festivalului ,,ARLECHINO –CARAVANA POVEŞTILOR” în data de 4 iunie, la ora 12.00.

Bilete online: https://eventbook.ro/theater/bilete-pacala-arlechino

„PĂCALĂ” – TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET „ARIEL” TÂRGU-MUREȘ

Regia: ZENO APOSTOLACHE KISS
Scenariu: ANDREEA RADU
Scenografia: ISZLAI ERIKA
Muzica: ZENO APOSTOLACHE KISS

Distribuția: Păcală -Andi Brânduş; Tândală-Claudiu Ardelean; Piculina- Andreea Ajtai; Musca-Emilia Banciu; Vaca -Cristina Ungureanu; Poliţistul- Claudiu Banciu; Boierul- Alice Bratu; Oaia 1 -Alice Bratu; Oaia 2 -Cristina Ungureanu;
Orchestra şi cor: Andi Brânduş, Claudiu Ardelean, Andreea Ajtai, Emilia Banciu, Cristina Ungureanu, Claudiu Banciu, Alice Bratu, Zeno Apostolache Kiss
Alte personaje: Ştefan Jitianu, Simon Levente, Gheorghe Moldovan

Sinopsis:

Păcală este un personaj pe care îl putem recunoaște foarte ușor de la prima apariție. Dar de unde vine el, cum și de ce păcălește el lumea, aflăm din cântece și din relația cu personajele care-l însoțesc. Piculina e cea care conduce publicul pe firul întâmplărilor și tot ea e cea care face posibilă trecerea lui Păcală de „acolo” „aici”, bineînțeles cu ajutorul publicului. Este o poveste în care se îmbină vechiul cu noul, trecutul cu prezentul, fiecare personaj cântă, pe lângă voce și la instrumente muzicale, teatrul de umbre, animația, toate împreună fac posibilă magia spectacolului.

 

Se adresează copiilor cu vârsta de 4+.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.