Spectacolul Șase lecții de dans în șase săptămâni de Richard Alfieri revine la Brașov, în 1 martie

Spectacolul Șase lecții de dans în șase săptămâni de Richard Alfieri revine la Brașov, în 1 martie

După ce a ridicat în picioare sala Teatrului Molière din Bruxelles, spectacolul ȘASE LECȚII DE DANS ÎN ȘASE SĂPTĂMÂNI de Richard Alfieri revine la Brașov!

Distribuția: Victoria Cociaș, George Constantinescu
Scenografia: Romulus Boicu
Traducerea, regia și costumele: Lavinia Jemna Oltenau
Coregrafia: Mihai Petre
***Realizat cu sprijinul Academiei de Dans Mihai Petre
***Selectat la Comic 7B – Festival Internațional de Teatru Independent
de Comedie, 2018

Lily Harrison, văduva unui preot baptist, îşi angajează un profesor de dans, la domiciliu, pe italianul Michael Minetti. Între Lily şi Michael sar scântei de la prima întâlnire. Se mint, se agresează şi se ironizeză reciproc, dar de-a lungul celor şase săptămâni, în timpul orelor de dans, Lily şi Michael, amândoi cu mult umor, temperament, dar şi sensibilitate, ajung să se cunoască, să se respecte şi să-şi îmbogăţească viaţa cu o mare şi frumoasă prietenie.

Piesa e o comedie bine scrisă, cu un dialog alert şi plin de haz, dar şi
cu momente duioase, surprize şi răsturnări de situaţii, muzică şi dans.

***
„”Șase lecții de dans în șase săptămâni” este acel gen rar  de comedie care nu se limitează la hohotul de râs răsfirat la suprafața lucrurilor.” (Gabriela Hurezean, Muze și arme)
***
„Una dintre piesele jucate cu menţiunea „sold out” este  „Şase lecţii de dans în şase săptămâni”. (…) Un duel actoricesc al unor profesionişti, o mică bijuterie în doi, oferită cu generozitate şi talent tuturor spectatorilor.” (Ileana Perneș Dănălache, MagnaNews)

BILETE online: https://bit.ly/36pSMLN
Și la Casa de bilete a Centrului Cultural Reduta.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.