Spune-mi ce-ai făcut cu banii? în 14 martie

Spune-mi ce-ai făcut cu banii? în 14 martie

Vă invităm la teatru: ,,Spune-mi ce-ai făcut cu banii?” adaptare după V. Sigarev cu Anca Sigartău, Claudiu Bleonț, Claudiu Maier în 14 martie, de la 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

Un spectacol de teatru care vă va provoca, vă va bucura și vă va arăta că viata e frumoasă și că poți găsi iubire chiar și la etajul 10 al unui bloc de garsoniere din peninsula Kamtceatka.

Bilete online și la casieria Centrului Cultural Reduta.

Povestea este simplă:

Nadejda Petrovna (Anca Sigartău) este disperată. Bărbatul ei Boris (Claudiu Bleont) a băut iar și a uitat ce a făcut cu banii de salariu. I-au căutat prin toată casa, au răscolit mica lor garsonieră (Nadia și Boris sunt muncitori, el macaragiu, ea brancardieră –  trăiesc greu, se descurcă și mai greu, trag de fiecare rublă). După epuizarea tuturor soluțiilor clasice, Nadiei nu-i rămane decât o singura variantă – invitarea unui hipnotizator (Claudiu Maier), ales în urma unui anunț găsit în ziar, care să-l hipnotizeze pe Boris și să afle unde a pus banii de salariu.

Și de aici începe toata nebunia: sub hipnoză încep să spună tot ceea ce au făcut și ascuns unii de alții, ce parere au cu adevărat unii despre alții, ce vise și speranțe au. Dar totul, absolut totul, este un hohot continuu de râs. Situații imposibil de rezolvat, probleme din trecut, devin motive de dispută și generează soluții comice. Inclusiv un final pe care nimeni nu-l anticipează.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.