Stand Up Comedy ,,Undeva la Mijloc” cu Teo, Vio și Costel în 24 și 25 aprilie

Stand Up Comedy ,,Undeva la Mijloc” cu Teo, Vio și Costel în 24 și 25 aprilie

Centrul Cultural Reduta va găzdui spectacolul de stand up comedy ,,Undeva la Mijloc” cu TEO, VIO și COSTEL.
24 aprilie 2023, orele 19.00 și 21.30
25 aprilie 2023, orele 19.00 și 21.30
Teo, Vio și Costel, trei comedianti aflați undeva la mijloc de carieră, faimă, bani și viață, vin în turneu cu un show fresh de stand up comedy în Brașov !

Îi cunoaștem de ceva vreme ca făcând parte din scena de stand up comedy din România, chiar de la geneza ei sau de la podcastul ,,Între show-uri” , apariții TV în juriul Stand Up Revolution sau alte emisiuni de pe YouTube. De undeva tot îi cunoști, iar dacă nu, înseamnă că ei chiar sunt undeva pe drumul către faimă și merită să ajungi la ei la show.

Cum fiecare este centrul propriului univers:

Teo este undeva la mijloc între filosofie și comedie cu un stil divers și bine documentat, cu material mind-blowing, te prinde, te surprinde și te lasă să pleci acasă cu gandurile undeva la mijloc.

Vio este cel mai iubit comdiant între comedianți, undeva la mijloc între cariera de stand up și afaceri, mai mereu undeva la mijloc pe canapeaua de la podcast sau scaunul de invitat la emisiuni pe youtube, undeva la mijloc și între cluburile de stand up și mereu undeva la mijloc în afișele cu Teo și Costel.

Costel este undeva la mijloc între cariera de comediant, faima de artist și familie. Dă-i un punct de vedere și te va duce în mijlocul universului propriilor lui trăiri și te va plimba în caruselul perspectivei comice a vieții.

iaBilet din timp ca sa prinzi loc bun în sală, undeva la mijloc (adică să vezi și bine, dar să nu se ia nici de tine în primul rând)

Bilete online: 

24 aprilie, ora 19.00 : https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-teo-vio-si-costel-undeva-la-mijloc-stand-up-comedy-show-ora-19-00-83523/

24 aprilie, ora 21.30: https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-teo-vio-si-costel-undeva-la-mijloc-stand-up-comedy-show-ora-21-30-83524/ 

25 aprilie, ora 19.00: https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-teo-vio-si-costel-undeva-la-mijloc-stand-up-comedy-show-3-ora-19-00-84180/

25 aprilie, ora 21.30: https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-teo-vio-si-costel-undeva-la-mijloc-stand-up-comedy-show-4-ora-21-30-84183/ 

Eveniment organizat de Teo HahaArtitude

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.