Stand up show cu Costel, Drăcea și George Dumitru în 6 martie

Stand up show cu Costel, Drăcea și George Dumitru în 6 martie

Duminica, 6 martie vă așteptăm la Stand up comedy show cu COSTEL la Centrul Cultural Reduta. Invitați în deschidere: Drăcea și George Dumitru.
Show 1 – ora 18:00, Bilete online
Show 2 – ora 20:30, Bilete online
Costel este unul dintre primii actori care au ajutat la promovarea şi consolidarea curentului stand-up în România, în 2004 când era student la Facultatea de Automatică şi Calculatoare a făcut parte din trupa Deko, prima trupa de stand up comedy de la noi.
Aşa a ajuns la o schimbare radicală în cariera lui şi s-a îndreptat spre actorie. Costel Bojog este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică şi are în palmares atât show-uri de stand-up şi improvizaţie, cât şi piese de teatru, filme şi seriale tv (filmele lui Cristian Mungiu – „Amintiri din Epoca de Aur”, „4 luni, 3 săptămâni şi 2 două zile”, serialul tv „Ai noştri” sau spectacole de teatru regizate de Felix Alexa sau Alexandru Mazgăreanu).
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.