REPROGRAMAT pentru 13 mai ! SUNT UN ORB cu Horațiu Mălăele în 17 martie

REPROGRAMAT pentru 13 mai ! SUNT UN ORB cu Horațiu Mălăele în 17 martie

REPROGRAMAT PENTRU 13 MAI 2022 !

 

Centrul Cultural Reduta găzduiește spectacolul ,,Sunt un Orb” cu actorul Horațiu Mălăele în data de 17 martie, de la orele 18.30 și 20.10.

Convins că râsul va mântui, spectacolul „Sunt un orb” cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proză scurtă. „Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horațiu Mălălele.

Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale. Artistul își provoacă spectatorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat, cu avertismentul: „pericol de râs în hohote“.

SUNT UN ORB  este un spectacol în care maestrul Horațiu Mălăele combină perfect inteligența și umorul, pune în valoare întreaga sa măreție și carismă, garantează emoții imprevizibile: lacrimi, tristețe, surâs, burlesc, fantezie.

Mai sunt doar câteva bilete pentru spectacolul programat la ora 20.10 !

Bilete online:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.