Teatrul de Artă București lansează Stagiunea brașoveană, cu două premiere în 29 ianuarie

Teatrul de Artă București lansează Stagiunea brașoveană, cu două premiere în 29 ianuarie

Sâmbătă, 29 ianuarie, Teatrul de Artă București lansează noua stagiune, la Brașov, cu două spectacole în premieră: „Iepurele alb”, teatru pentru copii și familie, de la ora 11.00, și „Extraconjugal” de Neil Simon, de la ora 19.00.

Sunt primele spectacole dintr-un program teatral lunar, conceput pentru Brașov, pentru întregul an 2022 și care a luat naștere din dorința de a aduce mai aproape de un public educat montări de excepție ale unor texte dramatice moderne sau clasice.

„Iepurele alb”, creație a actrițelor-păpușar Ana Crăciun Lambru și Lavinia Pop Coman, școlite și având experiență de lucru în Statele Unite ale Americii și în Rusia (cu celebrul artist păpușar Vladimir Zakharov), se adresează tuturor copiilor și sufletelor de copil cu vârste cuprinse între 4 și 110 ani.

Bilete online și la casieria Centrului Cultural Reduta. 

Extraconjugal” este cea mai recentă premieră a Teatrului de Artă București (septembrie 2021), o montare fresh a deliciosului text al lui Neil Simon, care tratează cu mult umor criza vârstei de mijloc.

Spectacolul spune povestea lui Barney Cashman, un bărbat însurat, gentil și fără experiență în adulter, care vrea să se alăture „revoluției sexuale” înainte de a fi prea târziu. Barney are puțin peste 40 de ani, o căsnicie frumoasă, doi copii și o afacere de succes, dar trece prin criza vârstei de mijloc. Și realizează că întreaga sa existență poate fi rezumată la cuvântul ”drăguț”. Iar ”drăguț” nu e suficient pentru el.

Bilete online și la casieria Centrului Cultural Reduta.

………………..

Teatrul de Artă București este un teatru 100% independent și singurul din România, la ora actuală, care a câștigat un Grand Prix într-o competiție teatrală cu tradiție, din Rusia (Marele Premiu pentru Cel mai bun spectacol, acordat de juriu în unanimitate, pentru „Dureri fantomă” de Vasili Sigarev, la Festivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană Kolyada Plays de la Ekaterinburg).

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.