Trei proiecte ale Centrului Cultural Reduta au fost nominalizate la cea de-a opta ediție a „Premiilor Anului în Cultură la Brașov”

Trei proiecte ale Centrului Cultural Reduta au fost nominalizate la cea de-a opta ediție a „Premiilor Anului în Cultură la Brașov”

Consorțiul Cultural Corona organizează cea de-a opta ediție a „Premiilor Anului în Cultură la Brașov”.

Centrul Cultural Reduta a fost nominalizat la următoarele categorii cu următoarele proiecte:

– Proiectul literar al anului: „Reduta Poetică” 2022
– Proiectul cultural al anului: ACT ART, Ateliere/concurs de artă contemporană/alternativă (teatru, dans, film experimental) ed. I
– Debut: Concursul național de animație – World of Animation

Câștigătorii vor fi desemnați pe baza opțiunilor publice, cu o pondere de 50%, și ale unui juriu format din personalități ale artei contemporane și ale managementului cultural din afara Brașovului (50%).
Voturile publicului pot fi acordate prin acest  formular  până la marți 28 februarie orele 22:00. Atenție! Pentru obținerea voturilor publice este interzisă folosirea mijloacelor de promovare plătite de tip „sponsored” sau altele asemănătoare.
Premiile se vor decerna pe 4 martie 2023, în cadrul unei gale care va avea loc la Centrul Cultural „Apollonia Hirscher”.
Premiile Anului în Cultură la Brașov 2022 sunt susținute de Coresi Shopping Resort.
Parteneri media: Zile și Nopți, fwdBV și Rock Fm.
Cu sprijinul: Primăria Municipiului Brașov.
Organizator: Consorțiul Cultural Corona.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.