Ursul păcălit de vulpe – spectacol de teatru de păpuși în 22 octombrie

Ursul păcălit de vulpe – spectacol de teatru de păpuși în 22 octombrie

Golden Party  vă invită la spectacolul savuros ,,Ursul păcălit de vulpe – spectacol de teatru de păpuși”  în 22 octombrie, de la orele 16.00 și 18.00 la Centrul Cultural Reduta.

Principalii protagoniști sunt Vulpea cea șireată și Ursul poate prea ușor de păcălit. Căutând mereu metode noi de a face rost de hrană fără prea mari bătăi de cap, Vulpea vrea să îl învețe pe Urs cum să pescuiască. Neștiind prețul pentru această activitate, Ursul se încumetă să ajute Vulpea.

După minute bune de umor și veselie, vom afla și deznodământul poveștii, învățând împreună că în viață, totul are un preț. Ce soartă a avut Ursul păcălit de Vulpe o să afle și noua generație de copii cărora vrem să le transmitem farmecul vechilor povești din popor.

Ursul păcălit de Vulpe continuă seria poveștilor copilăriei cu care generațiile de părinți sau bunici de acum au crescut. Povestea este pusă în scenă respectând toate indicațiile teatrului de păpuși, care pune accent pe conturarea fiecărui personaj, și unde, vocea naratorului este extrem de importantă.

Invitații speciali din desenele animate rusești Masha și prietenul ei ( actori dechizați ce personifică personajele) prezintă pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kidsbaloane de săpun și jocuri interactive.

Toți copiii vor primi cadou un balon modelat .Opțional, copiii au posibilitatea să se picteze pe față.

Durata spectacolului: 60 minute

Regia: Sabina Arsenie

Producător: Golden Party

Spectacol jucat de trupa de păpușari FUNtasticii

Spectacol pentru audiență copii +2 ani

Preț bilet: 50 lei/35 lei/30 lei ( adult/copil)

Bilete online: https://eventbook.ro/theater/bilete-ursul-pacalit-de-vulpe-si-invitatii-brasov

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.