VELVET TANGO, recital de tango argentinian în 4 martie

VELVET TANGO, recital de tango argentinian în 4 martie

În 4 martie, de la ora 19.00 sunteți invitați la VELVET TANGO, un recital de tango argentinian cu valenţe multiple, care transpune publicul în lumea magică a tangoului din perioada de aur a acestuia (1930-1940).
Tangoul este poezie, este suspin şi bucurie în acelaşi timp. De aceea, evenimentul propune atât piese vesele, renumitele „Milonga” – cântate şi dansate cu bucurie, cât şi tango-valsul – care te îmbie la visare.
Recitalul cuprinde toată perioada de zbucium a tangoului până la marele Astor Piazzolla, care a lăsat în urma lui o capodoperă universală. Piese precum „Oblivion”, „Libertango” sau „Adios Nonino”, devenite nemuritoare, sunt regăsite cântate atât în filme celebre, cât şi pe scenele filarmonicilor din întreaga lume sau pe ringurile de dans.
Pianul şi bandoneonul se completează minunat în muzica de tango, fiind una dintre puţinele formule care au o simbioză muzicală aproape perfectă. Pianul este un instrument de percuţie şi de coarde în acelaşi timp, iar bandoneonul un instrument aerofob, cu caracteristici solistice şi de acompaniament incredibil de versatile. Împreună, cele două instrumente pot ajunge la rezonanţe orchestrale veritabile.
Biletele pot fi achiziţionate atât online (spectacolebrasov.ro) cât şi la casieriile Reduta şi Sala Patria.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.