Weekend Comedy în 24 martie

Weekend Comedy în 24 martie

Busu anunță vreme bună de teatru!

Vă așteptăm  să îl vedeți în „Weekend Comedy”, o comedie savuroasă care ne reamintește, cu duioșie și înțelepciune, de lucrurile cu adevărat importante.

Cu această piesă, Sam Bobrick – autorul a zeci de piesă de succes printre care „Cafeneaua” sau „Crima de la Howard Johnson” – demonstrează din nou de ce este considerat unul din părinții comediei moderne americane.

Două cupluri închiriază din greșeală aceeași cabană pentru weekend. Unul din cupluri este format din Frank și Peggy, un domn morocănos și soția lui, amândoi trecuți de prima tinerețe, celălalt cuplu, format din Toni și Jill, doi tineri nonconformiști.

Cei patru hotărăsc să împartă cabana pe durata weekendului și de-aici începe un adevărat război între generații, plin de situații comice, unde în final toți învață câte ceva despre comunicare, toleranță, despre greutățile, dar și beneficiile vieții de familie.

Bilete online:  https://bit.ly/3hqbc7m și la casieria Sălii Patria. Rezervări:0745830738.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.