Well.Dance – atelier de mișcare și well-being în 15 iunie

Well.Dance – atelier de mișcare și well-being în 15 iunie

Fundația Gabriela Tudor în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta organizează Well.Dance – atelier de mișcare și well-being pentru pacienți și supraviețuitori de cancer, familiile acestora sau alte persoane interesate în data de 15 iunie, de la ora 19.00.

În conexiune cu premiera Spectacolului de dans contemporan ,,Cancer, Coregrafiat” prezentat la Centrul Cultural Reduta din Brașov, coregrafii Cristina Lilienfeld și Cosmin Manolescu vă invită să vă înscrieți la acest atelier care  își propune să ofere sprijin și un spațiu de întâlnire și suport pentru toți cei care s-au întâlnit cu cancerul, în diferite forme.

Timp de aproximativ 90 de minute, participanții se vor conecta la corpul lor, se vor mișca și își vor explora creativitatea prin sesiuni de improvizații libere ghidate de cei doi coregrafi care vor fi urmate de discuții și vizionări de filme.

Well.Dance este o incursiune sensibilă și plină de umanitate în traumele corpurilor fragmentate, de cele mai multe ori invizibile.

,,Dansăm liber ca o modalitate de a fi împreună dar și ca un mijloc creativ de a intra în contact cu propriul corp, istoriile și întrebările noastre. Dansăm cu urmele pe care le lasă cancerul în viețile noastre. Dansăm ca să ne spunem poveștile personale ca o formă de cunoaștere, suport și vindecare. Dansăm pentru a celebra momentul prezent, așa cum suntem acum. Dansăm pentru a aduce lumină în corpurile noastre și pentru a ne afirma existența”.

REZERVĂRI
Cei interesați să participe la atelierul WellDance sunt rugați să trimită un mesaj de rezervare la adresa cosmin@gabrielatudor.ro sau la telefon/WhatsUp 0724357237 (Cristina) sau telefon 0722 322 366 (Cosmin).

Atelierul ,,Well. Dance” face parte din Proiectul ,,Copacul vieții” organizat de Fundația Gabriela Tudor și Centrul Cultural Reduta Brașov, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.