Workshop-ul de pictură figurativă cu Ana – Maria Bălan în 30 ianuarie, ora 18.00

Workshop-ul de pictură figurativă cu Ana – Maria Bălan în 30 ianuarie, ora 18.00

Ana-Maria se va lăsa condusă de mirajul dansului artistic, figurativ și va transpune pe pânză forme cu deplină libertate de exprimare. Pentru a extinde imaginația creată de mișcările balerinei Bianca Oichea, va duce dincolo de percepția văzului, formele artei.
 
Într-o atmosferă ce-ți permite să te lași condus de jocul culorilor și al dansului sunteți invitați să participați la workshop-ul de pictură figurativă din data de 30 ianuarie, ora 18:00, din foaierul Centrului Cultural Reduta.
 
Când pictura și dansul se regăsesc în același spațiu performativ apare un dialog non-verbal între cele două, o relație, care estompează limitele acestor discipline artistice. Timpul, spațiul și mișcarea sunt esențiale atât în dans cât și în pictură, astfel, în momentul în care ambele sunt implicate în actul de creație expresia lor este una amplificată.
 
Colaborarea dintre pictorița Ana-Maria Bălan și coregrafa Bianca Oichea se manifestă spontan, printr-o explorare și o ascultare intensă a simțurilor. Ana-Maria se va lăsa condusă de mișcările abstracte și fluide realizate de Bianca, transpunând pe pânză esența acestora cu deplină libertate de exprimare.
 
Această acțiune, picturală-interpretativă, va materializa și va continua momentul dansului prin imaginea concepută live, unde calitatea efemeră a mișcării este înlocuită de permanența tușei.
 
Într-o atmosferă ghidată de jocul culorilor, al formelor și al mișcării sunteți invitați să participați la performance-ul de pictură figurativă (Ana-Maria Bălan) și dans contemporan (Bianca Oichea) din data de 30 ianuarie, ora 18:00, în foaierul Centrului cultural “Reduta”.
 
Vă așteptăm cu drag !
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.