Zici că-i casa de nebuni! (Toc Toc) după Laurent Baffie în 11 aprilie

Zici că-i casa de nebuni! (Toc Toc) după Laurent Baffie în 11 aprilie

Vă invităm în 11 aprilie, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta pentru a  vă petrece momente de neuitat alături de actorii  Ionuț Iftimiciuc, Radu Catană, Ioana Nichita, Grațiela Popa, Francesca Fülöp, Ștefan Liță și Adrian Luican în super comedia „Zici că-i casa de nebuni! (Toc Toc)”.

„Zici că-i casa de nebuni! (Toc Toc)” este o super comedie trăznită, cu personaje maniacale în care fiecare dintre noi ne regăsim mai mult sau mai puțin.

 

Spectacolul are ca text de bază piesa „Toc Toc” scrisă de Laurent Baffie, un cunoscut comediant, regizor și actor francez. Piesa a devenit rapid un succes în Franța și în alte țări, datorită umorului său inteligent și abordării inovatoare a subiectului.

Acțiunea are loc într-un cabinet medical, unde șase pacienți cu diferite tulburări psihice așteaptă să intre la consultație. Fiecare personaj are o tulburare specifică, cum ar fi obsesia compulsivă, sindromul Tourette, anxietatea socială sau fobia de germeni. În ciuda diferențelor lor evidente, acești pacienți se văd nevoiți să împărtășească aceeași sală de așteptare, ducând la situații super comice și ciudate.

Piesa explorează nu doar aspectele comice ale tulburărilor psihice, ci și modul în care oamenii se pot conecta și sprijini reciproc în ciuda diferențelor lor. Umorul piesei se bazează pe replici inteligente, situații absurde și ironie fină, ce pun în prim-plan complexitatea umană și fragilitatea fiecărui personaj.

Recomandarea de vârstă este 16+

Durata: 1h15
după Laurent Baffie
Cu: Ionuț Iftimiciuc, Radu Catană, Ioana Nichita, Grațiela Popa, Francesca Fülöp, Ștefan Liță și Adrian Luican
Regia: Adam S. Q. David

 

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-zici-ca-i-casa-de-nebuni-toc-toc-dupa-laurent-baffie-95847/  și la casieria Centrului Cultural Reduta.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.