Ziua Internațională a Proprietății Intelectuale în 26 aprilie

Ziua Internațională a Proprietății Intelectuale în 26 aprilie

Sărbătorim Ziua Internațională a Proprietății Intelectuale pe 26 aprilie, ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta (Sala de Consiliu), cu o întâlnire în cadrul căreia vei afla cum să-ți protejezi ideile sau creațiile artistice cu ajutorul instrumentelor precum drepturi de autor, mărci și indicații geografice, desene și modele industriale sau brevete de invenție.

Această zi este o oportunitate de a explora modul cum proprietatea intelectuală/ industrială încurajează și amplifică soluții inovative și creative ce au un rol crucial în a construi viitorul comun al societății noastre.

Invitatul nostru,  Alin Todirică, Head of Global Patent Filing, European Trademark and Design Attorney, Patent Attorney (RO) deține o lucrare de masterat în contractele privind transferul de tehnologie și este specializat în proceduri internaționale de brevetare. În activitatea profesională, Alin sprijină companii din industria constructoare de mașini și industria farmaceutică să își atingă obiectivele în materie de brevetare.

Sunt puse la dispoziție 30 de locuri, iar participarea la eveniment se face printr-un mesaj la numărul de telefon 0725636793, unde ne veți comunica numele dumneavoastră.

Ziua Internațională a Proprietății Intelectuale se sărbătorește din anul 1970 la data de 26 aprilie, ziua în care a intrat în vigoare Convenția internațională asupra Proprietății Intelectuale, cu scopul de a spori înțelegerea și conștientizarea generală asupra proprietății intelectuale. #WorldIPday

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.